Logo

Lämminhenkisen tulisijan valinta

Tulisija valitaan tarpeen mukaan. Käytetäänkö tulisijaa lämmitykseen, tunnelmanluojaksi, ruuanlaittoon vai leivontaan? Usein tulisijalla on monta käyttötarkoitusta. Tulisijaa valittaessa kannattaa kääntyä asiantuntijamme puoleen, mutta voitte ensin hahmottaa tarvetta seuraavan kysymyssarjan avulla:

Asiantunteva henkilökuntamme palvelee Teitä, ja on aina valmis tekemään tarvekartoituksen sekä etsimään sopivan tulisijan juuri Teidän tarpeeseenne.


Tilaa uunimestarimme ilmainen tarvekartoituskäynti! (Ilmainen käynti Suomessa.)
Puh: 015 - 165 144 email: seu@suomeneurouuni.fi

Uunilla luot tunnelmaa kotiisi

Suomen Eurouuni on erikoistunut yksilöllisiin tulisijoihin ja sisustuskokonaisuuksiin. Me palvelemme Teitä kokonaisvaltaisesti, tulitikut käteen -periaatteella. Näin yhdessä suunnitellen saatte kodistanne yksilöllisen ja toimivan kokonaisuuden. Me emme jätä asiakastamme kylmäksi. Suomen Eurouunin ja yhteistyökumppaneiden mallistot on suunniteltu huolella käytännössä toimiviksi. Useat eri materiaalivaihtoehdot antavat laajalti valinnanvaraa sisustukseen. Kiven luontaisen ominaisuuden vuoksi siinä voi olla sävyeroavaisuuksia. Suomen Eurouuni ja yhteistyökumppanit tekevät jatkuvaa tuotekehitystyötä ja tuotteet ovat käytössä toimivia ratkaisuja.